Palvelut

Autohuolto Gynther Oy on Varkaudessa toimiva Mercedes-Benzin, Citroenin, Peugeotin, Hondan, Mitsubishin ja Kian valtuutettu merkkihuolto.

Käytössämme on alan uusimmat laitteet, työkalut ja koulutus joilla varmistamme, että autosi saa parasta mahdollista huolto- ja korjauspalvelua. Ammattina sinun merkkisi.

Soita ja varaa 044 441 1200

Luota valtuutettuun

Ammattitaito, kokemus ja erikoistuminen – siinä ovat valtuutettujen merkkihuoltojen keskeiset edut. Autot kehittyvät nopeasti, ja niiden asianmukainen huoltaminen vaatii yhä enemmän osaamista. Merkkihuoltojen mekaanikot ovat erikoistuneet yhteen automerkkiin, ja jokainen työpäivä kerryttää lisää kokemusta juuri siitä tietystä merkistä.

Sen lisäksi, että valtuutetuissa merkkihuolloissa autostasi pitävät huolta maan ammattitaitoisimmat mekaanikot, voit luottaa siihen, että käytettävät laitteet ja työkalut ovat parhaita mahdollisia. Lisäksi autoosi asennetaan ainoastaan juuri sitä varten suunniteltuja alkuperäisiä varaosia.

Kokeneiden mekaanikkojen suorittamat huollot ja korjaustyöt takaavat, että autosi pysyy luotettavana ja turvallisena – ja samalla myös autosi jälleenmyyntiarvo säilyy mahdollisimman korkeana.